De groenste materialen

Uw productiewens, kleurecht, vormvast, groen en of duurzaam bepaalt de juiste materialenmix.

Duurzaamheid is vandaag de dag voor iedere ondernemer van belang. Het is medebepalend voor uw succes. Simpelweg omdat de klant er om vraagt. Toch is het begrip duurzaamheid erg breed. Afhankelijk van de markt waarin u zich begeeft, is het noodzakelijk te blijven innoveren. Want u weet als geen ander, de klantvraag van morgen bepaalt of u duurzaam succesvol bent.

[email protected]

Voor de één betekent duurzaamheid volledige cradle-to- cradle producten. In dit geval krijgt het product als het ware een tracking device mee, zodat het aan het eind van zijn leven weer kan worden aangeboden voor recycling. Voor de ander betekent het werken met bioplastics, regranulaat of maalgoed. En voor weer een ander betekent innovatie het herontwerpen van bestaande producten. Anders gezegd, kosten besparen door materiaalreductie, efficiëntere productieprocessen of door voorkoming van verspilling.

Alle vormen van duurzaamheid worden door Injection Point ondersteund en gerealiseerd. Hierbij hebben we speciale aandacht voor de materialen die we verwerken. Van technische hoogwaardige kunststoffen tot aan de commodities. Samen componeren we de juiste mix voor uw duurzame succes.

01

De juiste mensen

Een compleet netwerk met specialisten staat tot uw beschikking.

De Mensen

02

De ‘groenste’ materialen

Uw productwens (kleurecht, vormvast, groen en/of duurzaam) bepaalt de juiste materialenmix.

De Materialen

03

Het efficiëntste productieproces

In huis of samen met onze partners, de juiste productiemiddelenmix waarborgt uw succes.

Het Proces