Ons team groeit! Maak kennis met senior machinesteller Vincent

Recent hebben we een nieuw teamlid mogen verwelkomen. In dit artikel stellen we senior machinesteller Vincent graag voor en vertellen we kort iets over zijn werkzaamheden bij Injection Point.

Vincent de ManSinds juli heeft Vincent de Man zich als senior machinesteller bij ons team gevoegd. Vincent heeft de afgelopen 15 jaar ervaring opgebouwd bij verschillende bedrijven als onder andere spuitgieter, mechanisch monteur en machinesteller. Hij is eigenlijk het vak ingerold door een bekende, onze Operations Manager Michael. Later heeft hij verschillende opleidingen afgerond voor onder andere spuitgieten, procestechniek en probleemanalyse. Bij Injection Point zal zijn focus liggen op het stellen van machines, maar zal hij ook zijn collega’s ondersteunen in het magazijn en de productie.

“Het leuke aan Injection Point vind ik dat het een redelijk klein team is waarin je dus bij vrijwel alles betrokken bent. Van het optimaliseren van lopende processen en opbouwen van machines, tot het inpakken van producten en het ordenen van het magazijn – alles komt aan bod en elke dag is anders.” – Vincent de Man, senior machinesteller bij Injection Point

Meer weten over duurzaam spuitgieten bij Injection Point?

Download ons whitepaper. Hierin nemen we je mee in onze wereld van spuitgieten, van productontwerp tot serieproductie en van duurzame keuzes in het productieproces tot onze eigen duurzame keuzes.
    Procesoptimalisatie in een geautomatiseerde spuitgietfabriek

    Onze spuitgietprocessen zijn geautomatiseerd, wat betekent dat de machines en robots veel werk uitvoeren. Maar voor ieder product moet een machine omgebouwd worden en soms bevat het productiewerk ook handmatige taken, bijvoorbeeld wanneer elk onderdeel individueel verpakt moet worden. De voornaamste focus van Vincent zal liggen bij het opbouwen van machines en het optimaliseren van verschillende processen zodat die nog beter uitgevoerd worden of beter aansluiten op onze geautomatiseerde productielijn.

    “Ik vind het leuk om lopende processen te optimaliseren, zo kan ik met instellingen van de machines bijdragen aan minder storingen en een betere prestatie van de robots. Daarnaast zal ik ook werken aan proefspuitingen en het op orde houden van ons magazijn, zodat we efficiënt en prettig werken.” – Vincent de Man, senior machinesteller bij Injection Point

    Werken bij spuitgietfabriek Injection Point

    Vincent is een goede bekende van Operations Manager Michael en zo bij Injection Point terecht gekomen. Naarmate Injection Point groeit willen we ons team natuurlijk blijven uitbreiden. Denk je dat jij ons volgende teamlid bent? Neem dan contact op via [email protected] of 013-5134593.