Ontwerp en produceer innovatieve kunststof producten met onze spuitgiet specialisten

Innoveren doe je niet alleen, maar samen met de specialisten van Injection Point. Onze spuitgiet specialisten werken nauw samen met een netwerk van onder andere productontwikkelaars, engineers, matrijzenbouwers en materiaalspecialisten. Dit uitgebreide netwerk vormt samen met onze spuitgiet specialisten jouw team. Zij staan je bij van concept of ontwerp tot product én helpen je net een stap extra te zetten op het gebied van innovatie en duurzaamheid.

 

Download ons whitepaper over spuitgieten en lees alles over het ontwerp- en productieproces bij Injection Point?
   

  Een concept of ontwerp uitwerken tot een maakbaar en reproduceerbaar product vergt een intensief ontwikkeltraject. Een traject waarin veel keuzes gemaakt moeten worden: technische eisen, esthetische eisen, materiaalkeuze en matrijsontwerp. Wij adviseren op basis van onze uitgebreide kennis en ervaring in kunststof spuitgieten. Maar, we selecteren ook samen met jou de beste ketenpartners voor jouw product. Zo hebben we alle kennis in huis om tot het beste, meest innovatieve, duurzame en kostenefficiënte resultaat te komen.

  Creëer samen met ons innovatieve kunststof producten. Onze communicatielijnen zijn kort, zo bewaken we de kwaliteit, voortgang en professionaliteit. Ben je benieuwd wat we kunnen betekenen voor jouw product en wil je direct aan tafel zitten met de juiste mensen?

  Bel ons vandaag nog

  Lees wat onze
  klanten vinden.

  Bekijk onze referenties
  • dopper-spuitgieten
  • unilux-spuitgieten
  • frieslandcampina-spuitgieten

  Spuitgiet specialisten zetten duurzaamheid voorop

  Duurzaamheid is verweven in onze identiteit, we zijn er altijd mee bezig. Daarom werken we actief aan het reduceren van afval, blijven we investeren in verduurzaming van onze spuitgiet fabriek om zo de CO2 footprint van ons productieproces te verlagen en proberen we waar mogelijk gebruik te maken van gerecyclede materialen. Ook stellen we daarom al tijdens de ontwerpfase de vraag: hoe kunnen we dit product zo duurzaam mogelijk ontwerpen én produceren?

  Het antwoord op deze vraag varieert van een volledig cradle-to-cradle gecertificeerd product tot een eerste stap richting een duurzamer productieproces. Wij geloven dat elke stap richting duurzaamheid telt, daarom zijn we trots op elke stap die wij samen met onze opdrachtgevers zetten. Wil jij ook in gesprek met onze spuitgiet specialisten over duurzaamheid?

  Bel ons vandaag nog

  Ons spuitgietproces

  Met een efficiënt spuitgietproces realiseren we samen de mooiste kunststof producten

  Lees verder

  Duurzaam spuitgieten

  Samen met ons innoveren en verduurzamen?

  Lees verder