World Class Manufacturing

Op 16 juni jl. organiseerde de PVT een praktijkbijeenkomst World Class Manufacturing. Naast vele andere geïnteresseerde spuitgietbedrijven was ook Injection Point hierbij aanwezig. Essentie van de bijeenkomst was hoe je de processen in je bedrijf efficiënter in kunt richten.

 

Op 16 juni jl. organiseerde de PVT een praktijkbijeenkomst World Class Manufacturing. Naast vele andere geïnteresseerde spuitgietbedrijven was ook Injection Point hierbij aanwezig. Essentie van de bijeenkomst was hoe je de processen in je bedrijf efficiënter in kunt richten. De aangedragen werkwijze hiervoor is door verbeterteams op te stellen onder je werknemers en hen zelf de procedures laten opstellen. Naast efficiëntere werkprocedures schenkt World Class Manufacturing ook aandacht aan verbetering van het productieproces en het welbekende ‘leanmanagement’ oftewel beperking van verspilling in je processen.

Voor meer informatie kun je terecht op www.oee.nl

Nog een gratis tip van de heren: “Indien je tegen een probleem aanloopt, probeer dan eerst de echte oorzaak te achterhalen. We zijn vaak geneigd direct in oplossingen te denken, waardoor tijd en geld wordt verspild!’