De juiste mensen

Een compleet netwerk met specialisten staat tot uw beschikking.

Uw spuitgietcomponent is een essentieel onderdeel van het succes van uw innovatie. En innoveren doe je niet zomaar. Naast de spuitgietspecialist komen daar veel specialisten én specialistisch werk bij kijken.

[email protected]

Op het moment dat het productidee is geboren en een ontwerp is getekend start het proces van maakbaarheid. Deze stap vergt een intensief ontwikkeltraject. Door met de juiste mensen aan tafel te zitten ligt succes binnen handbereik. Er is kennis benodigd van productontwikkelaars, engineers, matrijzenbouwers, spuitgieters, materiaalspecialisten en mogelijk nog expertise op het gebied van nabewerking van uw product. Via Injection Point krijgt u toegang tot dit netwerk. Samen selecteren we de best passende ketenpartners.

In een veranderende markt waarin de maatschappij meer en meer een groep van individuen wordt en ‘industrie 4.0’ steeds meer dagelijkse praktijk is, dienen uw productinnovaties daar op in te spelen. Uw time-to- market wordt korter, ontwikkelingen volgen elkaar sneller op en uw levertijd is minimaal.

Met Injection Point heeft u de flexibiliteit om hier invulling aan te geven. Korte communicatielijnen met behoud van kwaliteit, professionaliteit en de juiste aandacht voor uw product . En een partnernetwerk dat op dezelfde manier efficiënt samenwerkt.

Om uw productwens werkelijkheid te laten worden wilt u met de juiste mensen aan tafel komen? Samen maken we van uw innovatie een succes!

01

De juiste mensen

Een compleet netwerk met specialisten staat tot uw beschikking.

De Mensen

02

De ‘groenste’ materialen

Uw productwens (kleurecht, vormvast, groen en/of duurzaam) bepaalt de juiste materialenmix.

De Materialen

03

Het efficiëntste productieproces

In huis of samen met onze partners, de juiste productiemiddelenmix waarborgt uw succes.

Het Proces