Het efficiëntste
productieproces

In huis of samen met onze partners, de juiste productiemiddelenmix waarborgt uw succes.

Uw klantwens en aansluitend uw productwens staan centraal tijdens de ontwikkeling van het juiste productieproces. Technisch is er heel veel mogelijk, maar alles heeft een prijskaartje. Samen bepalen we wat uw product succesvol maakt.

[email protected]

We componeren de juiste mix om te komen tot de gewenste prijs/kwaliteitverhouding. Want alleen met de juiste verhouding is uw product klaar voor de markt. Klaar voor succes.

Aspecten als seriegroottes, toleranties op maatvoering, functionele eisen, esthetische eisen etc. vormen hierbij vaak een doorslaggevende rol. De matrijs geeft de grootste investeringskosten. Hoe de constructie van de matrijs in elkaar zit is dan ook een belangrijk aspect. Is een productiematrijs direct de juiste stap? Moeten we eventueel een proefmatrijs maken? Of eerst een aantal 3D prints.

Via Injection Point werkt u nauw samen met de matrijzenbouwer. We stemmen op elkaar af wat de beste combinatie is tussen matrijs en spuitgietproces, waarbij efficiency en uw gewenste eindproduct gewaarborgd blijft.

Naast efficiency bepaalt flexibiliteit uw succes. Het is dan goed om te weten dat Injection Point beschikt over een machinepark met tonnages variërend van 30 Ton tot 300 Ton. Verdeeld over dit machinepark kunnen we door diverse automatiseringen zowel langlopende als kortlopende producties te produceren.

Kortlopende producties hebben de toekomst. Mede daarom onze focus op Smart Industry. Injection Point denkt voortdurend na over slimme manieren om ook kortlopende series (denk hierbij ook aan uw productintroducties) verder te automatiseren. Het doel is snelle productintroducties tegen de beste denkbare prijs/kwaliteitsverhouding. Houd onze ‘nieuws’ rubriek in de gaten voor de stappen die we maken op dit gebied.

01

De juiste mensen

Een compleet netwerk met specialisten staat tot uw beschikking.

De Mensen

02

De ‘groenste’ materialen

Uw productwens (kleurecht, vormvast, groen en/of duurzaam) bepaalt de juiste materialenmix.

De Materialen

03

Het efficiëntste productieproces

In huis of samen met onze partners, de juiste productiemiddelenmix waarborgt uw succes.

Het Proces